Anugerah dari Ah Moy :D

2:51 PM / Comments (1) / by corey_zie

Kembali bersama coreyzie lam WTCBlog..hahaa
tengah2 syok update blog ter ushar lak komen2 kat posting ak tu..
ble check si Ah Moy ade komen then kasik aku anugerah..hehe




haha..ni award yg ak dapat dari Ah Moy,tp sblom lekat kat sidebar sana ak kena bagi
ucapan n jawab soklan2.. =_= leceh tp xpela...jom start :P

Ucapan (terime kasih?agaknyela)

Dengan rasa terharu n sukacitanya ku ingin mengucapkan ribuan tima kasih pada kaka
Ah Moy kerna sudi kasik ini anugerah walopon blog ku x seberape..noob kot,haha

begini rupe soklannyer :P

1. Ape yang bermain di fikiran korang sekarang
Update blog,spam forom :P

2. Apakah nama samaran u allz
nick official= coreyzie,gee
nick org kasi= corey,core,kori,kari,korek,oreyyy,zie (mcm2 =_=)


3.Berikan 3 orang yang u allz sayang.
parent (tlebey 3org dah ni :P)
member
kechik (kucing kacak :P)

4. Panggilan untuk si dia.
xtau nak jawab mcm mana =_=

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa.
doakan aku berjaya....haha

6. Blog mana yang korang suke visit.
Blog coreyzie (update)
is44c Blog, nsnoop (sumber rujukan)

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger korang


1.Dean Saleh
2.is44c
3.Apekburagaz
4.AimanDeCloud
5.ChaCha
6.Milo
7.Nizam Sno0p
8.Kelubi Seman
9.sweetnakatsu

lenkali update lg :P