intro. . :D

8:37 AM / Comments (1) / by corey_zie

ok korang sume malam neh aku nak kenalkan budak2 rumah ak kat korang,hehehe . .
kite mulekan dari yang tua dulu yaa . . :D


ahmad noranizam
22tahun,klantan,
degree in software engineering.


izzat,19 tahun,ijok slangor,
hnd in civil engineering.


muhammad hadi,19 tahun,teluk intan perak,
hnd in mechanical engineering.

.
faiz,19 tahun,kl,
diploma in business study.


muhammad zakwan,19 tahun,meru klang,
diploma in IT.


o.o kalo nak tau sal aku korang p le klik kat profile aku tu,wawawawa :P

penghargaan :P

1:30 PM / Comments (1) / by corey_zie

happy-cat
akhirnye . . . siap jugak edit blog aku yg x sebrape ni . . hoho
member ak name die isak (is44c) die yang tolong aku edit blog ni . .kalo xde die dari blog ak yg x sbrape ni jadi tah ape tah ak pon xtau,wallahualam . . . . :P
tapi ape2 pun ak nak ucapkan trime kasih kat isak sebab tolong aku edit blog . hehe nanti aku ajar ko men bass veronika ek isak :P peace..

p/s:waaaaa . . . lpas ni leh la aku promote blog ak kat dak2 . .wawawawa :D