Anugerah dari Ah Moy :D

2:51 PM / Comments (1) / by corey_zie

Kembali bersama coreyzie lam WTCBlog..hahaa
tengah2 syok update blog ter ushar lak komen2 kat posting ak tu..
ble check si Ah Moy ade komen then kasik aku anugerah..hehe




haha..ni award yg ak dapat dari Ah Moy,tp sblom lekat kat sidebar sana ak kena bagi
ucapan n jawab soklan2.. =_= leceh tp xpela...jom start :P

Ucapan (terime kasih?agaknyela)

Dengan rasa terharu n sukacitanya ku ingin mengucapkan ribuan tima kasih pada kaka
Ah Moy kerna sudi kasik ini anugerah walopon blog ku x seberape..noob kot,haha

begini rupe soklannyer :P

1. Ape yang bermain di fikiran korang sekarang
Update blog,spam forom :P

2. Apakah nama samaran u allz
nick official= coreyzie,gee
nick org kasi= corey,core,kori,kari,korek,oreyyy,zie (mcm2 =_=)


3.Berikan 3 orang yang u allz sayang.
parent (tlebey 3org dah ni :P)
member
kechik (kucing kacak :P)

4. Panggilan untuk si dia.
xtau nak jawab mcm mana =_=

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa.
doakan aku berjaya....haha

6. Blog mana yang korang suke visit.
Blog coreyzie (update)
is44c Blog, nsnoop (sumber rujukan)

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger korang


1.Dean Saleh
2.is44c
3.Apekburagaz
4.AimanDeCloud
5.ChaCha
6.Milo
7.Nizam Sno0p
8.Kelubi Seman
9.sweetnakatsu

lenkali update lg :P

kecik!! ams3 ^_^

4:17 PM / Comments (2) / by corey_zie

adoi baru skarang terpikir nak letak gambo kucen kesayangan penghuni ss16-0402,apeda..


(ak amek kat fb aku je ni :D )


pape pon nak crite sket macam mana ktorang jmp kucen neh..roomate ak si wan..dia kutip kceng ni kat mane tah..tme tu kurus je,dgn misainye yg kena gnting..disebabkan tertarik dengan warna bulunya yg putih+putih kekuningan tu la so kami pon bela la dia..yg klakarnye time nak kasi name tu...haha,ade yg nak panggil abu (pk nak bela orang ke ape?) n ade jugak nak panggil sabun o.o (no comment) adoi macam2..tapi ak xbpe prasan r sape yg pggil dia kecik,yela kan mase tu dia mmg kecik,haha so kitorang pon da stuju menamakan dia KECIK! tp dia ni agak gengster sket..kerja x habis2 sepahkan bilik,dapur sme tunggang langgang dwatnye lagi2 kalau dia xdapat makan =_= n 1 lg pangai ktorang x gmar dia ni suke geget..time tido dia gigit time orang nak solat pon dia kacau2 gigit kaki orang (especially takip) wakaka...tp ape leh wat kan...sabo jer la :D..tp ape2 pon dia dah brubah sket,perot dia pon da boroi hasil dari makan n tido..haha:P ..emm skg ni dia da ada nama glamor ntah sape pggey dia kucing kacak (hadi kot?) n skrang ni ade 1 pnyakit yg datangnye dari AKU!! haha nak tau apedie? hmm susah nak cakap cne,tataw la bile aku pgang kucing ade je bahse asing kunun2 mcm nk berinteraksi ngn si dia r kot..bahase die senang je mcm ni:ams ams ams ams ams wakakakaka..ceh mule2 ak jadi bahan r kan diorang sebab penyakit tu..last2 diorang pon berjangkit gak ngn aku kah3..so tu jela al-kisah pasal si kecik..malas ak nk tye pepanjang heheh :D

intro. . :D

8:37 AM / Comments (1) / by corey_zie

ok korang sume malam neh aku nak kenalkan budak2 rumah ak kat korang,hehehe . .
kite mulekan dari yang tua dulu yaa . . :D


ahmad noranizam
22tahun,klantan,
degree in software engineering.


izzat,19 tahun,ijok slangor,
hnd in civil engineering.


muhammad hadi,19 tahun,teluk intan perak,
hnd in mechanical engineering.

.
faiz,19 tahun,kl,
diploma in business study.


muhammad zakwan,19 tahun,meru klang,
diploma in IT.


o.o kalo nak tau sal aku korang p le klik kat profile aku tu,wawawawa :P

penghargaan :P

1:30 PM / Comments (1) / by corey_zie

happy-cat
akhirnye . . . siap jugak edit blog aku yg x sebrape ni . . hoho
member ak name die isak (is44c) die yang tolong aku edit blog ni . .kalo xde die dari blog ak yg x sbrape ni jadi tah ape tah ak pon xtau,wallahualam . . . . :P
tapi ape2 pun ak nak ucapkan trime kasih kat isak sebab tolong aku edit blog . hehe nanti aku ajar ko men bass veronika ek isak :P peace..

p/s:waaaaa . . . lpas ni leh la aku promote blog ak kat dak2 . .wawawawa :D